Een positief bericht…

Onze leden kunnen vanaf donderdag 1 september 2022 weer iedere donderdag trainen in de WRZV Hal.

Na de vakantie stop was het vorige bericht nog dat we té weinig trainers hadden om te starten, maar dankzij een aantal vrijwilligers kunnen we nu tóch beginnen.

Wel blijven we nog steeds op zoek naar nieuwe trainers, met ziekte /vakantie of andere uitval blijft het krap. Dus heb je zin om deze enthousiaste voetballers te trainen geef je op, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. bestuur@wrzvdeboog.nl

Om 18.30 gaat de bal weer rollen in de WRZV Hal.

Waarbij de voorzitter van WRZV De Boog de eerste seizoen aftrap voor zijn rekening zal nemen, uiteraard samen met de spelers.

Kom donderdag op tijd, zodat we weer fijn gezamenlijk kunnen trainen.

Tot donderdag ⚽️


Hierbij de Uitslagen van het “Van Kilsdonktoernooi” 9 april 2022ilionx Zwolle voor WRZV De Boog

Onze collega’s in Zwolle slaat de handen ineen voor WRZV De Boog, een zaalvoetbal vereniging voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. ‘Nooit meer buitenspel’ is hun slogan en dat maken ze waar! Inmiddels zijn bijna 200 voetballers lid. Wij steunen de organisatie door, naast een financiële bijdrage, zelf de handen uit de mouwen te steken. In mei 2022 gaan onze collega’s aan de slag op het voetbaltoernooi van De Boog, van scheidsrechter tot hulp in de kantine! Daarnaast zetten we ons in bij het organiseren en ondersteunen van de reguliere trainingen en oefenduels én als begeleiding van het team.


Het openingstoernooi van 30 oktober 2021