Winners kerst toernooi

Afgelopen zaterdag 9 -12-2023 werd er het Winners-Kerst-Toernooi gespeeld in de WRZV Hallen.

De dag speelden we op 2 niveaus nl. C1 en C2. De 9 teams zetten hun beste beentje voor. De supporters en vrijwilligers zagen hierdoor telkens weer mooie wedstrijden.

Van 9 tot 1 werd er gestreden voor de punten. Daarna maakten de scheidsrechters de eindstanden op en was het tijd om naar de kantine te gaan. Daar begonnen we met natuurlijk ons aller bekende clublied! Daarna werden de diverse prijzen uitgereikt aan de teams. Hieronder vinden jullie de eindstanden.

poule C1 :

1e Gait Rigter          15 punten

2e SAS Kampen 1      10  punten -+ doelpunten

3e Flevostar           10 punten  

4e De Boog C1          7 punten 

poule C2:

1e sv Urk               9 punten

2e SAS Kampen          7 punten, + 0 doelpunten 

3e De Swolse Tijgers       7 punten, – 1 doelpunten

4e Meekelenkamp        7 punten, – 4 doelpunten

5e De Boterhoek           6 punten   

Afscheid

Naast de wedstrijden en gezelligheid in de kantine werd er ook afscheid genomen van 2 mensen die zich geweldig ingezet hebben voor dit voetbal.

In de laatste wedstrijd werd 5 minuten voor het eind de wedstrijd even stil gelegd. Symbolisch overhandigde Jos Bos zijn scheidsrechters fluitje aan Albert Dijkslag. Na maar liefst 32 jaar stopt Jos als vrijwilliger bij De Boog G voetbal, als scheidsrechter en penningmeester heeft hij vele uren klaar gestaan voor de Gehandicaptensport. Op het speelveld en later in de kantine na dankwoorden van de voorzitter werd hij getrakteerd op een ovatie van applaus als dank je wel. 

Ook was het voor Dinand , coach van de Boterhoek uit Nieuweroord, de laatste keer dat hij z’n team coachte. Ruim 13 jaar heeft hij het team vanuit de dagbesteding De Boterhoek begeleid tijdens toernooien en vele competitiewedstrijden.

Ook hij kreeg na een dankwoord van Dikkie een aandenken en kado’s van zijn teamspelers een hartelijk applaus van iedereen in de kantine.

Het was weer geweldig om te zien dat zoveel mensen elke keer weer komen kijken bij ons voetbal.  De aanmoedigingen en gezelligheid geven de spelers energie om nog beter dan beter te spelen. Na een hartelijk dank jullie wel en een wel thuis en fijne feestdagengroet werd er weer een toptoernooi afgesloten.